Kool Kat Records artistit

DJ Kool Ski (aka DJ Skinny la Rock & DJ Kool Skinny) – The Master Brothers & Kollabo BrothersDJ Kool Ski on yksi Suomen old school pioneereista ja tehnyt paljon töitä Suomen hip hop kulttuurin puolesta.

Innostui lopullisesti hip hop kulttuurista nähtyään Beat Street elokuvan elokuvateatteri Bristolissa, Helsingissä kesällä 1984.

Teki Edit of Sound rap-ohjelmaa Radio Cityssä Helsingissä vuosina 1988-1991.

Kool Ski on DJ:nä The Master Brothers yhtyeessä missä vokaaleista vastaa B.O.W., bassoa soittaa Jay Rock ja beatboxit & backup vokaalit hoitaa Duke Dee.

DJ Kool Ski on toinen osapuoli Kollabo Brothers tuottajakaksikosta ja mistä osapuoli on Staffro.

DJ Kool Ski on soittanut DJ keikkoja kymmenissä klubi- ja live-keikoilla Suomessa kuin myös mm Tokiossa ja New Yorkissa.

On legendaarisen Da’ Joint kaupan perustaja joka nykyisin tunnetaan Kool Kat Records nimellä.

Järjestänyt RAP SM Freestyle Battle tapahtumat vuodesta 2002.

Vuoden 2003 ylioppilaskirjoituksissa Ruotsin yo-kokeen aiheena oli Kool Kat Records joka perustui DJ Kool Ski:n haastatteluun Hufvudstadsbladet lehteen syksyllä 2002.

Vuonna 2006 julkaistut Kollabo Brothers – For My Peoples albumi ja My Flows To Blow & Hip Hop Blues (ft. Diamond D & Grandmaster Caz) 12″ ovat rehellinen kunnianosoitus omille old school esikuville ja julkaisut myivät erittäin hyvin mm Japanissa.

Vuonna 2020 julkaistu The Master Brothers – The Class of ”84 albumi on kunnianosoitus Suomen old schoolille.

*******

StaffroThe Recluse Crew & Kollabo Brothers
Staffro on tehnyt musiikkia omalla nimellään kuin myös kuuluu The Recluse Crew ja Kollabo Brothers bändeihin, lisäksi Staffro on tehnyt musiikkia mm Tommi H:n albumeille.

Vuonna 2002 julkaistu Staffro – Influence LP sai ylistystä kautta maailman ja albumin 1. painos myytiin loppuun lähes heti.

Vuonna 2005 julkaistu Staffro – One Life 12″ sai jälleen ylistystä kautta maailman ja oli mm Japanissa todella suosittu, myös tämän 1. painos myytiin loppuun heti.

Vuonna 2005 julkaistu Recluse Crew & Synoptic Pressure Present : The Art of Raw Sound albumi oli täyttä terästä, leppoista kroovia ja laadukasta nautintoa alusta loppuun.

Vuonna 2006 julkaistut Kollabo Brothers – For My Peoples albumi ja My Flows To Blow & Hip Hop Blues (ft. Diamond D & Grandmaster Caz) 12″ olivat rehellinen kunnianosoitus omille old school esikuville ja julkaisut myivät erittäin hyvin mm Japanissa.

*******